They got nothing on your eyes

Må bare si at dagene på MK er herlige! Fagene passer meg bra, og har blitt så glad i den koselige klassen min. Etter en lang skoledag skynte jeg meg hjem og slang fra meg skolebagen, før jeg løp ut igjen for å møte Deka og Leyla. Deretter tok vi oss en kjapp tur innom Mc’ern før vi løp videre til det trafikale grunnkurset. Der møtte vi Ingrid, og etter 2 timer med opplæring om trafikk, sitter jeg hjemme og slapper av med musikk og en journalist-oppgave vi har til i morgen. Livet er stressende, men likevel herlig. 

Btw, dere må høre denne sangen av Jai Waetford. Elsker denne gutten og kjøpte sangen så fort den kom ut på iTunes.  


Den er på repeat tihi.

Nå prøver jeg å komme meg inn på en gruppesamtale med youtuberne som jeg skal lage collab kanal med, men macen vil ikke høre på meg. Tommel opp for det herlige samarbeidet mellom teknologi og mennesket.

Hørt sangen før? <3

2 thoughts on “They got nothing on your eyes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *