I’m back + kunngjøring

Jeg har da gått omtrent 1 måned bloggfri, woho. Måtte bare få satt litt orden i timeplanen og komme inn i den nye skolerutinen osv. Følte det ble litt mye stress med bloggingen ved siden av at that time, men føler at jeg har mer orden på ting nå. Så… Yo peeps, I’m back!

Fikset ny header og litt stuff btw.

Også har jeg en liten kunngjøring til dere… 🙂 I går ettermiddag fikk jeg en melding på facebook fra en som hadde sett videoene mine på youtube. Hun spurte om jeg ville være med i en collab kanal sammen med henne og noen andre youtubere. Så hver søndag skal jeg lage en video til den kanalen! 🙂 Mer info om det kommer senere, tihi.

Nå sitter jeg i MK-timen og vi lærer nytt program kalt Illustrator. Så jeg får vel stikke. Snakkes!

3 thoughts on “I’m back + kunngjøring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *