Graduation + snart hjemreise

Om et par timer så drar vi til flyplassen, og tar hjemreisen til Norge. I går hadde vi graduation og fikk tilbake eksamenskarakterer. Vi alle gikk en og en og tok imot diplomet vårt, og deretter hadde vi flashmob dans og kastet hattene våre i været. Skikkelig High School Musical, haha.

Så tok noen av de norske jentene og jeg turen til Oxforf Street på Starbucks og Victoria’s Secret.

Viser dere innkjøp når jeg kommer hjem. 🙂

På kvelden møttes vi alle igjen for å skrive hilsner til hverandre på hverandres t-skjorter og hatter. Det ble felt et par tårer i går for å si det sånn, og i dag ble det avskjedsklemmer og enda flere tårer. Dette har vært en av de mest minnerike sommerene jeg har hatt, og jeg kunne ikke ha bedt om noe bedre enn dette. Har møtt mange fantastiske mennesker, og fått venner her for livet.

Dette kan man trygt si har vært den beste sommeren.

One thought on “Graduation + snart hjemreise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *