SUMMERANZA

Kan jeg bare starte med å si at Summeranza i går var SUPERDUPERULTRALUTER AWESOME?! Fysøren så mye gøy det var der! Karuseller, mat, musikk, venner, kjendiser osv… Alt var bare så bra! Møtte Sky Blue og Voe også, som dere kan lese om lenger ned i innlegget. 🙂

Meg, Sandra, Cornelia, Karoline og Linn.

Jeg møtte Isabel der som er på språkreise i oxford, også møtte jeg mange av hennes språkreise-venner. Ble spesielt godt kjent med awesome Sofie, og gjett hva vi tre gjorde? Før Sky Blue fra LMFAO gikk på scenen, så vi han utenfor arenaen og snakket med han og fikk klem! Også spurtet vi tilbake for å hente kameraet, og løp tilbake akkurat da han skulle til å gå på scenen, men da vi kom tilbake var han så snill at han sa “it’s ok, i can take som pictures first”. IIIK.

I tillegg gikk vi bort og hilste på VOE som også var der! Hun var utrolig koselig. Wæææh, denne dagen var bare best.

Flere som har vært på festival i det siste?

One thought on “SUMMERANZA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *