Lunsj og sånt

Hele gjengen er så slitne nå. Cornelia sovnet, og på loungen i dag så lå elevene rundt omkring og sov på sofaer og stoler. Nå er jeg på rommet, og jeg lå og halvsov (men så kjedet jeg meg så nå blogger jeg hehe).

Dagens lunsj hvis noen skulle være nysgjerrige på mitt herlige kosthold. Maten er fra kantinen btw.

Det er fortsatt kokende varmt overalt og ikke en eneste sky på himmelen. Blir nærmere 30 grader senere i uken. Har faktisk begynt å bli skremmende brunere…

På skolen har vi for tiden om musikk og film + alle kursene foregår jo på engelsk – så det er midt i blinken for meg! Skulle ønske skolehverdagen til vanlig var sånn… Vent nå litt, har jeg nevnt til dere at jeg kom inn på Medier og Kommunikasjon på drømmeskolen min? Jo, da vet dere det også.

Hadde ikke så mange interessante bilder fra dagen, hvis dere ikke har lyst til å se masse bilder av himmelen og mine grimaser. BLOGGES.

5 thoughts on “Lunsj og sånt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *