Dagens outfit + Camden Market

De som sier at det regner i London hele tiden… Takk for feil-informeringen. DET ER SÅ VARMT. Det har ikke regnet en eneste gang siden vi kom for 4 dager siden, og i dag var det over 25 grader… Herlig at jeg tok med masse langbukser og bare 2 shorts altså (noter sarkasmen). Men mye bra vær hvertfall, Det er så fint her! I dag var vi på Camden Market. Supermye kult der, men dessverre tok jeg nesten ikke med noe penger så fikk ikke kjøpt de awesome tingene jeg fant. Men jaja, jeg overlever.

Topp fra Republic, shorts og solbriller fra Bikbok, armbånd fra River Island og sko fra Nike.

Maria, Anna, Nicoline og Cornelia 🙂

Etter å ha vært på markedet, så dro vi til Hyde Park og slappet av i skyggen. Matet duene der og denne karen her fikk ikke nok av maten vår.

Hils på Bob.

Vi skal spise middag nå, og så skal vi dra til et enda et sted. Vi går rundt hele tiden og selvom det føles ut som bena mine faller av snart, så er det masse som er verdt å oppleve her. I LOVE YOU LONDON.

5 thoughts on “Dagens outfit + Camden Market

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *