Oxford + innkjøp

I dag var vi i Oxford sammen med gruppen! Det var utrolig fint der, og jeg møtte til å med på ISABEL som er på språkreise i Oxford! (Jeg skrek til henne på togstasjonen og så skrek hun tilbake og så ja). Så delte vi oss opp, og Cornelia og jeg gikk sammen med noen hyggelige danske jenter som er i samme gruppe som oss.

Og i dag fikk vi endelig fått shoppet noe for første gang i England, mehe. Ble crazy glad da vi fant mac makeup-butikken ettersom har ventet på å kjøpe der istedenfor i Norge, for i Norge er sminken på mac bare latterlig dyrt…

Topp fra Republic, armbånd fra River Island, leppestift og øyenbrynspenn fra Mac.

Har du vært i Oxford før?
Synes om innkjøpet?

7 thoughts on “Oxford + innkjøp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *