London ankomst!

London tid: 13:21

Hei dere! I går ble det sen flytur til London, og vi ankom ikke studenthjemmet før omtrent kl 1 på natten. Vi var alle super slitne, og har ikke sovet mye i natt siden vi måtte stå opp tidlig. Men i dag har vi allerede fått gjort utrolig mye, og sålangt har det vært en fantastisk dag. 😀 Vi ble vist skolen vi skal gå på, Oxford Street(!!) og en kjempefin park i nabolaget. Har blitt kjent med mange nye hyggelige folk. De neste 3 ukene kommer til å bli herlige!

Kafeterian var så full i fag morges at vi måtte løpe ut og kjøpe mat. Thumbs up for chicken fajitas! 😀

I dag starter vi på skolen rundt 2-tiden, så nå må jeg stikke! Btw så er det UTROLIG FINT VÆR her – det er over 20 grader!

Hvordan har deres dag vært? 😀

12 thoughts on “London ankomst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *