LONDON I MORGEN

Wæææh jeg gleder meg sånn jeg kan ikke vente asdfghjkl. I morgen drar Nelly og jeg til London sammen med resten av språkreise-gjengen. 😀

Også har jeg enda en god nyhet! Siden jeg ikke tar med macen, så var det jo spørsmål om bloggingen… Men i dag syklet jeg til Elkjøp i dag og kjøpte en connection kit til iPad sånn at jeg kan laste inn bilder rett fra kameraet til iPaden. 😀 Mye enklere å ta med iPad enn mac.Så da får jeg blogget derfra hvis dere vil følge med på min 3-ukers tur i London. 😀 + takket være den nye oppdateringen av blogg.no-appen får jeg endelig lastet opp bilder i riktig størrelse. 🙂 Blogger fra iPaden akkurat nå, woho!

Neste gang vi snakkes blir nok i London, WOHO SEE YOU THERE.

10 thoughts on “LONDON I MORGEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *